Dol en el món de la rellotgeria

alcalde St.FeliuCodinesRED

El passat dia 9 de gener, en Joan Fernandez Curtichs morí als 70 anys després d'una malaltia que l'havia anat apagant lentament. Havia estat alcalde de Sant Feliu de Codines (1991-1995).
Amb ell ens unia una amistat de molts anys per ser una de les ànimes fundadores i impulsores de la Fira i del Museu del Rellotge de Sant Feliu de Codines, amb la qual la SCG i l'Escola de Rellotgeria van col·laborar des del primer moment i en més d'una edició. Avui l'església de Sant Feliu estava completament plena per donar-li el darrer adéu.
La SCG expressa el seu condol a la família i amics per aquesta pèrdua.
 
Foto: L'alcalde de Sant Feliu de Codines, Joan Fernández, amb el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joan Guitart, durant la inauguració de les Taules Rodones d'Arqueologia organitzades pel Museu Can Xifreda. (Fotografia: Museu Municipal Can Xifreda de Sant Feliu de Codines)

Temps Universal

El Temps Universal Coordinat, o UTC, és la zona horària de referència respecte de la qual es calculen totes les hores corresponents a les altres zones horàries del món. És el successor del GMT (Greenwich Mean Time: Temps mitjà de l'observatori de Greenwich, a Londres) encara que col·loquialment algunes vegades se l'anomena així.

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t