NOU RELLOTGE DE SOL A... OTOS!

 

 En Joan Olivares ens ha sorprès una vegada més amb un nou projecte. Aquest cop el repte ha estat convertir una escultura en un rellotge de sol. Com ens explica ell mateix en el seu blog, aquest tipus de reptes són els que més li agraden: trobar la manera com les ombres que projecta una obra preconcebuda sense intencionalitat gnomònica poden convertir-se en un rellotge.

L'escultura ha estat creada per l'artista otosí Tino Pla, la ceràmica és d'Elisa Martí i el ferro de Ximo Boluda. Aquesta obra representa les siluetes de tres xiprers, com a símbol de l’hospitalitat amb què, seguint un antic costum mediterrani, el poble d’Otos rep tots els visitants.

No deixeu de visitar el blog d'en Joan Olivares: http://www.otos4.blogspot.com/

Hi trobareu informació més completa i imatges.  

Felicitem de tot cor en Joan i tots els artistes que han intervingut en aquesta interessant obra, que ve a enriquir l'important patrimoni artístico-gnomònic d'Otos.

 

Temps Universal

El Temps Universal Coordinat, o UTC, és la zona horària de referència respecte de la qual es calculen totes les hores corresponents a les altres zones horàries del món. És el successor del GMT (Greenwich Mean Time: Temps mitjà de l'observatori de Greenwich, a Londres) encara que col·loquialment algunes vegades se l'anomena així.

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t