El nostre arbre ha crescut

Una nova Assemblea General de Socis

En el temps transcorregut des que un grup d'entusiastes dels rellotges de sol va impulsar la creació de la Societat Catalana de Gnomònica, moltes persones hi han dedicat el seu temps, la seva imaginació, el seu esforç. Avui ja podem dir que la SCG s'ha fet gran, i que és una societat viva, amb inquietuds i projectes. Tot mercès a la generositat dels seus socis que d'una manera o altra han col·laborat i segueixen col·laborant perquè l'arbre vagi creixent.

Gràcies, doncs a tots, i us animem a participar a la propera Assemblea General que tindrà lloc el dia 14 de març 2009, a les 11:00 h., en el Centre d'Investigació i Desenvolupament del CSIC, c/ Jordi Girona, 18-26.

Després de les Assemblees tindrem una presentació a càrrec del Xavier Valbuena sobre l'expedición al Pol Sud, i posterior dinar-homenatge al Xavier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Temps Universal

El Temps Universal Coordinat, o UTC, és la zona horària de referència respecte de la qual es calculen totes les hores corresponents a les altres zones horàries del món. És el successor del GMT (Greenwich Mean Time: Temps mitjà de l'observatori de Greenwich, a Londres) encara que col·loquialment algunes vegades se l'anomena així.

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t